Anno 1793 Sekelgården

Pris från: 895:-

Boka nu


Letar du efter ett väldigt charmigt hotell finns Sekelgården mitt i centrum av Ystad där allt händer vilket kan vara skönt då allt är inom gångavstånd. Detta häftiga hotell har en väldigt gammal arkitektur med så kallat korsvirke i väggarna och det är nästan som att kliva bak i tiden när man besöker detta hotell.

En riktigt charmig och välkomnande miljö för besökaren.

Allt på Anno 1793 Sekelgården är så klart inte gammalt utan de har tagit det bästa från den gamla tiden och har sedan tagit det bästa från nutiden så som t.ex. gratis Wifi, kabel-tv med mera för att även hålla ett nyare stuk.

För den som söker romantik finns det ett särskilt paket för romantikern där ni kan själva komponera menyn inför kvällen med detta paket ingår det frukostbuffé och en tre rätters gourmetmeny. Det finns även andra paket så som t.ex. golfpaket, bröllopspaket och så klart SPA-paketet.

Sekelgården erbjuder även konferenshotell för de företag som söker efter något mysigt ställe att hålla sin konferens på och för ledarna finns det en konferenssvit att använda för de som gillar att vara lite ensamma.Se Karta


karta