Hotell Continental

Pris från: 1300:-

Boka nu


Ett väldigt centralt hotell i Ystad

Hotell Continental i Ystad finner du bara 200m från stationen så lämna bilen hemma och njut av att ha allt inom gångavstånd så som flera restauranger och kaféer. Detta hotell ligger i den gamla delen av Ystad där många av de flesta attraktioner och sevärdheter ligger och det gäller även nödvändigheter så som banken eller apoteket.

Du har också nära till teater samt olika muséer men framförallt har du gångavstånd till färjan som går till Bornholm om du vill passa på att besöka denna underbara ö.

Restaurang hittar du även på hotellet som har en väldigt mysig matsal och som endast serverar lokala råvaror vilket gör att maten håller en väldigt hög kvalitet. Varje morgon serveras det även frukostbuffé dock gäller detta endast sommarhalvåret och på buffémenyn hittar du färska pannkakor med hemlagad sylt med mycket annat.

Även detta hotell erbjuder företag konferensmöjligheter med olika konferensaktiviteter samt goda måltider för alla personer. Här finns det även rejäla rum för stora konferenser upp till 41 personer eller 57 personer utan bord och all teknik som kan tänkas behövas ingår i paketet så som t.ex. projektor, whiteboard, TV, högtalare med trådlösa mikrofoner med mycket annat.

Hotell Continental passar alla människor och har god serviceanda.Se Karta


karta