Mer om oss

Vi på hotell-ystad.nu driver flertalet olika hotellportaler på nätet då detta är något som ligger oss varmt om hjärtat. Det har allt för många gånger blivit så att man har blivit missnöjd med sin hotellvistelse och därför tänkte vi att det är dags att någon startade upp några hotellguider för de största städerna i Sverige.

Målet med hotell-ystad är inte att bara tipsa om hotell utan vi har även valt att gå en lite längre väg genom att skriva om självklara sevärdheter man bör besöka under sin vistelse i denna stad. Med detta gör det att vi ofta väljer hotell som ligger nära några av dessa sevärdheter men framförallt hotell som ligger centralt för är minska gångavståndet till de flesta aktiviteterna.

Feedback är något vi alltid önskar att få så om du har någon idé eller ett tips på ett hotell eller en sevärdhet så skulle vi vara mycket glada att få denna feedback.

Du kan kontakta oss genom att använda dig av vårat kontaktformulär här på hemsidans om du finner längst ner på hemsidan.

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog